Herfst thee maakt jouw herfst compleet

by D Buchner

De geur van herfst bestaat uit kaneel, peper, steranijs en knisperend brandhout. In het najaar stijgt de behoefte naar verwarmende en volle smaken. Het seizoen dat je uitnodigt om te genieten van verwarmende kruiden en waarin je wel wat ondersteuning van antioxidanten en gezonde ingrediënten kunt gebruiken. Dit seizoen kies je een gastronomische oolong, een kruidenthee barstensvol anti-oxidanten of een zwarte thee met geurende kruiden. Kruip met een deken op de bank en met jouw favoriete herfst thee. 

Start je dag met herfst thee

‘s Ochtends donker en koud, wie heeft daar nu geen moeite mee? Start de herfstdag met een moment voor jezelf en prikkel je zintuigen met de heerlijke geuren van typische herfst thee. In de klassieke blends proef je vaak ingrediënten zoals anijs, gember, kaneel en gecombineerd met spannende smaken zoals sinaasappel en saffloerblad. 

Uiteraard is de herfst thee ook heerlijk overdag. Thermosbeker mee en gegarandeerd een momentje genieten waar je ook maar bent. 

Citea laat jou genieten van onze speciale herfst thee collectie 

Voor de herfst hebben we een speciale collectie samengesteld van drie verschillende blends:

  • Choc chip chai
  • Bad weather blend
  • Wild rose

Deze prachtige theeën geven jou 150 theemomenten. Genoeg om de herfst mee door te komen toch? Deze box wordt met zorg verpakt en verstuurd. Leuk om weg te geven, of om lekker zelf van te genieten.