Resultaat 1–12 van de 32 resultaten wordt getoond

Thee cadeau door de brievenbus?

Zoek je een theecadeau voor een theeliefhebber? Hier vind je onder andere brievenbuspakketten met drie verse theeën. Onze cadeaupakketten worden binnen 2 dagen bezorgd en je hoeft er niet voor thuis te blijven. Naast de theecadeau collecties kun je ook kiezen uit theepakketten met glazen of een theepot.

27,95
15,00
12,50
Vanaf: 24,95
Vanaf: 24,95
79,95
Vanaf: 24,95
Vanaf: 24,95
POPULAIR
49,95

Thee kado geven

Wil jij thee cadeau doen aan jouw vriend(in), collega of moeder? Als je iets moet kopen voor iemand anders dan kan dat best lastig zijn. Wil je erachter komen wat leuk is om te geven dan kun jij jezelf het beste drie vragen stellen:

  1. Wat vindt de ontvanger lekker om te drinken?
  2. Welke thee drinkt de ontvanger? Zwarte thee, groene thee, witte thee, oolong, rooibos, kruiden of fruit.
  3. Wanneer drinkt de ontvanger vaak thee? Doordeweeks op werk of 's avonds voor het slapen?
  4. Weet je het antwoord op deze vragen niet? No worries, wij hebben een theepakket met CiTea's populairste theeën.

    Thee cadeau pakket

    Bij CiTea ontdek je verschillende soorten thee met een verhaal. Ons belangrijkste doel is het ontdekken van mooie smaken, soms subtiel en andere keren complex. Ontdek onze verschillende soorten losse thee, zoals groene thee, witte thee, rooibos, vruchten, zwarte thee, kruiden thee en oolong thee. Onze theeën zijn met zorg geselecteerd en kennen verschillende smaken, soms single-estate maar ook onweerstaanbaar gearomatiseerd. Bekijk ons assortiment aan thee en laat je inspireren.

    Onze fantastische cadeau pakketten zijn voor doorgewinterde theedrinkers, maar ook voor de startende thee drinker. Een echte Japanse gietijzeren theepot is een fantastisch geschenk. Niet alleen omdat het een echte eye catcher is, het is ook nog eens een theepot die hitte vasthoudt en de perfecte kop thee zet. Naast de kwalitatieve thee gaat een (mits goed onderhouden) Japanse gietijzeren theepot een leven lang mee.