Gratis verzending v.a. €19,95    Voor 15:00 besteld, vandaag verstuurd, morgen in huis*    Gratis thee samples

losse kruidenthee kopen

Losse kruidenthee kopen

Vers van de theevelden op jouw deurmat
wave-429874

Losse kruidenthee bestellen

Hier ben je aan het juiste adres! Naast fantastische groene thee, zwarte thee, oolong en witte thee vind je hier ook een uitgebreide selectie kruidenthee. Je besteld het eenvoudig en laat het snel thuisbezorgen. In de meeste gevallen versturen we je pakketje dezelfde dag en wordt het de volgende dag al gebracht.
wave-429874

Lekkere kruidenthee

Het uitgangsthee voor alle thee die wij maken is dat het lekker is. Over smaak valt te twisten maar als je ons niet vertrouwd kunnen de reviews die anderen je schreven je vast overtuigen!

Tussen onze unieke blends zit zeker iets dat jij lekker vindt, iedere soort heeft een uitgebreide omschrijving en ingrediëntenoverzicht. Op de verpakking die je thuis krijgt kun je de omschrijvingen en zetmanier nog eens teruglezen, hiermee voorkom je dat je thee bitter wordt of te lang trekt.

wave-429874

Verse kruidenthee recepten

Onze kruidenblends zijn zo samengesteld dat ze op zichzelf hoog op smaak zijn maar bij sommige soorten geven wij extra tips, die vind je bij de omschrijvingen. Natuurlijk kun je er jouw eigen draai aan geven door extra ingrediënten toe te voegen, we dagen je uit om dat te delen op onze socials.

0