Gratis verzending v.a. €19,95    Voor 15:00 besteld, vandaag verstuurd, morgen in huis*    Gratis thee samples

Op Kantoor

Verse thee op kantoor

Onze full-service thee oplossing
wave-42987450

Genieten van heerlijke kop verse thee op kantoor

De tijd van thee uit de koffieautomaat is voorbij. Je collega’s of medewerkers verwennen met lekkere thee is leuker en makkelijker dan ooit. Nog leuker, het is waarschijnlijk ook nog voordeliger.
wave-42987450

Een duurzame keuze voor jouw organisatie

Willen jullie graag onnodig afval besparen? Wij ook! Met ons losse thee concept kan je door handige accessoires genieten van de lekkerste thee zonder onnodig afval. De theesoorten worden gepresenteerd in stijlvolle, herbruikbare presentatiedisplays. Je vult ze gemakkelijk bij met onze duurzame navulverpakkingen. Genieten van de lekkerste thee en afval besparen. Lekker bezig!

wave-42987450

Kwaliteit & Vitaliteit

Kies voor de lekkerste thee op kantoor met een leuke uitstraling en tover een glimlach op het gezicht van je collega’s. Wij selecteren echte theeblaadjes met pure ingrediënten en gebruiken geen kunstmatige toevoegingen. Onze klanten drinken heerlijke thee op de werkvloer en maken een vitale keuze. Voor elke ruimte hebben wij een perfect presentatiemeubel ontwikkeld. Zo kan je overal genieten van Citea. Dit is de kwaliteit die jullie verdienen!

0