a true and special story from dio

Contact ons

Met het Korps Mariniers reisde CiTea’s oprichter de hele wereld over.
Van thee drinken in het hoge noorden van Noorwegen tot de jungle in centraal Afrika en de kale vlaktes in het Midden Oosten. Alle plaatsen waar Dio Buchner is geweest hebben een ding gemeen: thee maken is een ritueel, het verbindt mensen en het kan zelfs levens redden in extreme omstandigheden!

Jeugdvrienden Jelle en Dio startten CiTea in 2013. Het bleek een combinatie van vertrouwen, enthousiasme, ervaring en kennis over het product thee.

Dio Buchner – founder CiTea

Waarom thee?

Om je te helpen herinneren waarom thee de meest gedronken drank ter wereld is en waarom het een lange geschiedenis heeft. Daarnaast willen wij Nederland de kans bieden om écht goede thee te drinken!
CiTea is constant zoekende naar nieuwe theeën om je te voorzien van de meest bijzondere soorten en smaken uit de hele wereld. Het aanbod varieert dan ook gedurende het jaar en is afhankelijk van de oogst. De thee wordt door ons gepresenteerd op een eigentijdse wijze en wij combineren dit met een selectie van fraaie thee accessoires.

Het belangrijkste: we streven naar de hoogste kwaliteit als het gaat om service en delen graag onze kennis over gezondheidsvoordelen van verschillende theesoorten, combinaties met eten, dieet en verschillende bereidingswijzen.

Kwaliteit

Om kwaliteit te waarborgen werkt CiTea alleen samen met leveranciers die voldoen aan de hoogste Europese voedingsreglementen. Alle theesoorten worden getest door focusgroepen van kenners, alleen superieure kwaliteit wordt beloond. Nederlanders waren de pioniers als het gaat om de import van thee uit het Verre Oosten naar Europa. We zijn er trots op om dit op een moderne manier vandaag nog steeds te kunnen doen.