Deze thee is ook erg geschikt om als chai latte te maken, hieronder vind je de bereidingstips.
Ingrediënten
Zwarte thee, gember, kaneel, roze peper, venkel, zoethout.
Bereiding
Traditioneel:
-1 theelepel Yogi’s Black Chai
-96°C.
-3-4 min. infuseren
Chai Latte:
-Vul je kop voor 30% met 96°C. water
-Voeg in een theefilter 2 theelepels Yogi’s Black Chai toe
-Infuseer 5 minuten
-Vul je de kop met (opgeschuimde) (plantaardige) melk.
Houd je van zoete thee? Maak het af met een zoetmaker naar keuze.
Iced Chai Latte
-Vul je kop voor 20% met water op kamertemperatuur,
-Voeg in een theefilter 2 theelepels Yogi’s Black Chai toe
-Infuseer 1-12uur in de koelkast
-Hierna vul je de kop met (plantaardige) melk.
Houd je van zoete thee? Maak het af met een zoetmaker naar keuze.