Resultaat 1–12 van de 28 resultaten wordt getoond

Zwarte thee

Zwarte thee smaakt niet alleen goed, het geeft ook nog energie om wakker te worden, wakker te blijven of om de dag door te komen. Bekende soorten zijn English Breakfast, Earl Grey, Assam en Darjeeling first flush, maar hier vind je nog veel meer andere mooie varianten.

Geniet van een breed palet aan heerlijke smaken, van sterk tot malt, kruidig tot zoet én van de vele gezondheidsvoordelen van het regelmatig drinken van zwarte thee.

Wist je bijvoorbeeld dat je lichaam de cafeïne (of theïne) uit je kop thee anders verwerkt dan de cafeïne uit koffie? Bij thee stijgt je energieniveau geleidelijk en werkt het langer door. Neem op tijd nog een kop thee en je energiepijl blijft de hele dag op niveau. Zie het als een smooth boost. Je zult zien dat je je hierbij veel lekkerder voelt.


Vanaf: 8,95
27,95
Nieuw
Vanaf: 9,95
12,50
Vanaf: 9,95
Vanaf: 24,95
Vanaf: 11,95
Vanaf: 9,95
Vanaf: 9,95
Vanaf: 8,95

Service van CiTea

Bij CiTea merken we dat steeds meer mensen op zoek zijn naar de functionele werking van thee. Zo is ook zwarte thee razend populair. CiTea is daarom constant op zoek naar theeën met nieuwe smaken en functionele werkingen. Onze theeën zijn afkomstig van verschillende delen van de wereld en iedere thee heeft dan ook zijn eigen verhaal. Het aanbod varieert dan ook gedurende het jaar en is afhankelijk van de oogst. Naast zwarte thee vind je bij ons ook andere thee soorten met een functionele werking. Denk bijvoorbeeld aan energie thee, concentratie thee en rustgevende thee.

Bij CiTea streven we naar de hoogste haalbare kwaliteit als het gaat onze thee en service. Daarnaast delen we graag onze kennis over gezondheidsvoordelen van verschillende theesoorten. Heb jij vragen over onze thee of onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag.

Wil jij een van onze losse thee of zwarte thee kopen? Bestel vandaag jouw favoriete thee in onze webshop en profiteer van snelle levering. Weet je nog niet zeker of deze thee de thee is die je zoekt? Dan kun je bij ons ook samples en kleine verpakkingen bestellen. Bij ons ontvang je jouw thee als een cadeautje morgen al in huis, als je het vandaag voor 15.00 uur bestelt. Ben jij op zoek naar een cadeautje voor een speciale gelegenheid? Bekijk dan onze theecadeaus. Online thee bestellen is nog nooit zo leuk geweest!