Verse thee

Vers van de theevelden op jouw deurmat

Verse thee bestellen

In onze online theewinkel koop je verse thee van de hoogste kwaliteit. Onze premium verse theeën en unieke blends bevatten herkenbare ingrediënten, zoals theebladeren, kruiden, noten en gedroogd fruit. Al onze theeën bevatten eerlijke ingrediënten met superieure smaken.

Wat maakt onze thee speciaal

Onze theebladeren en kruiden komen van betrouwbare plantages en boerderijen uit de hele wereld. Hiermee maken wij meer dan 100 theesoorten, sommige soorten zijn bekend en met andere smaken zoeken we de grenzen op.

Thee bestellen en bezorgen

Verse thee bestellen en laten bezorgen is eenvoudig. Kies de smaken die jou het lekkerst lijken of een theepakket wat het beste aansluit bij je behoefte, wanneer je winkelmandje is gevuld rond je jouw bestelling af en vervolgens gaan wij meteen voor je aan de slag. Je theeën en thee accessoires worden handmatig verpakt en we voegen twee gratis samples toe. Vervolgens wordt je pakketje verstuurd en ontvang je een track & trace code via de mail waarmee je de reis kunt bijhouden.

Hulp bij het bestellen van thee? Daarvoor kun je onze theetest invullen, hiermee maak je op basis van een aantal vragen de beste keuze. 

Theepakket

Bekijk onze theepakketten

Verse thee bewaren

Verse thee bewaar je het beste op basis van de volgende regels: kamertemperatuur, geen licht, geen vocht. Om te beginnen gebruik je een schoon blik of pot, vervolgens zoek je een plaats waar niet teveel licht komt en geen warmte van bijvoorbeeld een kookplaat voelbaar is. Natuurlijk is thee niet eeuwig houdbaar. Vanaf het moment dat wij het bij je bezorgen is de houdbaarheid voor groene thee tenminste 12 maanden en voor zwarte- en kruidenthee 24 maanden.

Als extra tip voor het bewaren van verse groene thee willen we je meegeven dat gekoeld bewaren Japanse en sommige Chinese thee een langere versheid geeft. Dat geldt voor de theeën Japan Kamairicha, Japan Kukicha 5*, Japan Sencha Kirishima, Gyokuro Asahi, en Matcha Superieur.

Theepot voor verse thee

Bekijk onze hele collectie

Thee bestellen en bezorgen

Thee bestellen