Thee pakket cadeau doen en je zit altijd goed

by D Buchner

Thee is het perfecte cadeau waar je mee scoort. Het valt altijd in de smaak en wordt warm ontvangen, zelfs door de brievenbus. Thee is geschikt voor alle jaargetijden en past zich aan voor iedere gelegenheid. Geef een theepakket cadeau als aardigheidje of omdat het tijd wordt om samen thee te drinken! 

Citea zorgt met het cadeaupakket thee voor een feestje 

Een thee cadeau geeft waardering en warmte in ontelbaar veel smaken, van verfrissend fruit tot krachtige kruiden. Dit maakt een thee cadeaupakket het perfecte geschenk voor verschillende gelegenheden denk aan een verjaardag of om iemand te bedanken. Voor iedereen zit er wel een gepast cadeau bij. Het belangrijkste is dat je laat zien dat je om iemand geeft. Iemand verrassen op afstand? Wij versturen diverse theepakketten met verschillende smaken die door de brievenbus passen, een echte verrassing voor de begunstigde. Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen, geen probleem. Laat het ons weten in de notitie bij je bestelling. 

Thee als cadeau is hip en happening 

Thee is meer dan lekker, het zorgt voor een momentje rust. Rust voor jezelf of om samen even goed bij te kletsen. Uiteraard kan jouw theepakket door de brievenbus worden bezorgd, maar is het niet leuk om dit cadeau zelf te brengen? Laat het cadeaupakket bij jou thuisbezorgen en breng het persoonlijk langs. Hoe zie je jouw theemoment samen? 

  • Maak er een ware proeverij van met onze theeproeverij. Ontdek hiermee de frisse smaken van groen theeën uit China of Japan of de zoete en kruidige smaken van de kruidentheeën uit India en Zuid- Afrika.

  • Chai thee, een ware trend in theeland. Onze box met 3 verschillende soorten Chai thee, verpakt in duurzaam papier en een lust voor het oog. 

  • Theepakket afgestemd op de zomer of winter? Wij hebben de box, mooi verpakt en passend bij ieder jaargetijde.

  • Een mooi accessoire maakt jouw cadeaupakket thee compleet! Bewaarblikjes voor losse thee met een mooie kop en theepot erbij? Jouw cadeaupakket is compleet en wij zorgen ervoor dat de verpakking al een lust voor de dorst is!

Assortiment thee cadeaupakket van Citea

Citea heeft wel 200 verschillende smaken thee. Moeilijk kiezen? Welnee, daar helpen we jou bij. Jouw theecadeau wordt als cadeau ontvangen door de brievenbus. Om het voor jou makkelijk te maken hebben we speciale collecties samengesteld. In deze collecties vind je de populairste smaken uit een categorie, verpakt als cadeautje en verstuurd als brievenbuspakje. 

Shoppen voor verjaardagen, Kerstmis, Moederdag en meer was nog nooit zo makkelijk!